En fagblogg om strategi, digital markedsføring

og någå attåt

Lyst til å vite hvordan du kan bruke digital markedsføring for å få flere kunder? Eller kanskje du er nysgjerrig på hvordan du kan ta i bruk ulike smarte, digitale løsninger i hjemmet ditt, eller få litt fetere lyd ut av høyttalerne dine?

I denne personlige fagbloggen får du tips og nyheter om digital markedsføring, smart hjem-løsninger og god lyd. Kort sagt: tips om noe av det jeg er mest opptatt av.

Nyeste innlegg fra fagbloggen

 • Oppdatert sosiale medier-statistikk fra Norge

  Oppdatert sosiale medier-statistikk fra Norge

  Her finner du oppdatert sosiale medier-statistikk, med norske brukertall for Facebook, Instagram, Snapchat og andre sosiale medier.

 • 9 grunner til at du ikke lykkes med en strategi

  9 grunner til at du ikke lykkes med en strategi

  Det kan være mange grunner til at en virksomhet ikke lykkes med strategien sin. Dette er noen av de viktigste. Strategiarbeid er ikke enkelt. Og det skal heller ikke være enkelt. For er strategiprosessen helt friksjonsfri, er det stor sannsynlighet for at en eller flere deler av strategiprosessen ikke har vært gjennomført på en god […]

 • Nyheter om digital markedsføring 2023

  Nyheter om digital markedsføring 2023

  Sist oppdatert: 30. april 2023 Her er noen av de viktigste nyhetene om digital markedsføring i 2023. Nyhetene blir fortløpende oppdatert. Sliter du med å holde deg oppdatert om digital markedsføring? Jeg gjør jobben litt enklere for deg ved å sortere ut hva som faktisk betyr noe for bedrifter. Her er noen av markedsføringsnyhetene jeg har […]

FÅ GRATIS TIPS RETT I E-POSTKASSA DI:

Har du lyst til å ta bedriften din fra 😥 til 🤩?

Nyttige, enkle tips om hvordan du kan nå målene i organisasjonen din, sendt rett i innboksen din en gang i måneden.

© Tormod Sperstad