Åj – jeg har visstnok en veldig bra blogg!


[et_pb_section admin_label=”section” fullwidth=”off” specialty=”off” background_image=”https://www.tormodsperstad.no/wp-content/uploads/2015/08/tormod-sperstad-sertilside1.jpg” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”on” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title admin_label=”Innleggstittel” title=”on” meta=”on” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”off” featured_image=”on” featured_placement=”background” parallax_effect=”off” parallax_method=”on” text_orientation=”center” text_color=”dark” text_background=”on” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.46)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” title_font_size=”40px”] [/et_pb_post_title][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”2em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Bra blogg? Jeg? Nominert som “Beste inspirasjonsblogg 2015”? Hæh? Jøss!

 

Omtrent slik var reaksjonen da jeg høstkald fredag fikk beskjeden om at jeg har en av Norges beste inspirasjonsblogger for arbeidslivet.

Jeg har aldri sett på meg sjøl som noen tradisjonell blogger. I alle fall ikke slik jeg, og kanskje du, er vant med å se fra dokusåper som for eksempel Bloggerne på TV2. Jeg har stort sett kjørt et temmelig strengt faglig løp, og blogget utelukkende om digital markedsføring.

Dette blogginnlegget får bli unntaket.

 

Mange solide bloggere

For ja: jeg synes det er stas å nominert som “Beste inspirasjonsblogger 2015“. Ikke minst fordi lista inneholder så mange flotte mennesker.

Hør bare her:

Dette er bare noen få av navnene (sjekk ut den komplette lista her).

Mange av navnene du ser over er som gamle ringrever å regne. Og midt blant ringrevene finner vi altså ungvalpen Tormod.

Nuvel. Kanskje ikke så ung, men i alle fall en valp i bloggsammenheng.

For ja: jeg er en erfaren digital markedsfører, men blogging er jeg temmelig fersk på.

 

Begrunnelsen for nominasjonen

Stas er det også når jeg leser begrunnelsen for nominasjonen:

“Vi mener at disse bloggene kan hjelpe personer og bedrifter med å prestere bedre på jobb og lære mer. De er en stor inspirasjon, og bruker bloggen sin til å formidle kunnskap som de selv har erfart og lært, videre til andre”.

Nominasjonen  gjør meg glad og ymyk. Jeg blir også noe inni hampen inspirert til å fortsette å blogge om digital markedsføring. Fortsette å gi deg tips om hvordan du kan bruke sosiale medier til markedsføring. Tips til hvilke kanaler du bør velge til markedsføring, og hva du kan gjøre for å få flere kunder og større omsetning.

Helt til slutt: det er du som leser dette som skal takkes. Ingen lesere – ingen blogg.  Så enkelt er det.

Så tusen, tusen takk for at du har hjulpet meg fram til å bli en av landets mange bra bloggere!

PS! Har du ikke fått med deg alle innleggene mine? Her finner du en komplett oversikt over artiklene i bloggen min om digital markedsføring

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Bilde” src=”https://www.tormodsperstad.no/wp-content/uploads/2015/10/Beste-inspirasjonsblogg.png” alt=”Beste Inspirasjonsblogg 2015″ title_text=”Tormod Sperstad sin blogg om digital markedsføring er nominert som Beste Inspirasjonsblogg 2015″ show_in_lightbox=”off” url=”http://www.ekspertvalg.no/blogg/2015/09/beste-inspirasjonsblogger-for-arbeidslivet” url_new_window=”on” animation=”right” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rekke”][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]