Hva kan jeg
gjøre for deg?

ER VI EN GOD MATCH?


Heisann. Jeg er en engasjert digital rådgiver som sammen med knakandes gode kollegaer ivrer etter å hjelpe ulike bedrifter med å nå små og store mål.

Størrelse på bedriften du jobber i har ikke noe å si, selv om jeg har en forkjærlighet for organisasjoner som ikke var vokst seg veldig store ennå.

Det viktigste er at du har et inderlig ønske om å utvikle bedriften, og er villig til å jobbe strategisk over tid for å komme dit du vil.

Det skader heller ikke at du evner å se lenger frem enn din egen nesetipp hvis vi skal jobbe sammen. Har bedriften din en visjon om å gjøre verden til et litt bedre sted å være, er vi på god vei til å bli en god match.

TORMOD SPERSTAD digital rådgiver

HELT KONKRET: DETTE JOBBER JEG MED

På overordnet strategisk nivå jobber jeg blant annet med strategi, utarbeiding av markedsplaner og innhold.

Jeg er også glad i holde et våkent øye med det som skjer på operativt nivå/tiltaksnivå, og jobber derfor mye hands on med blant annet innholdsbasert søkemotoroptimalisering og ulike former for inbound markedsføring.

Deling av erfaringsbasert kunnskap som jeg har opparbeidet meg gjennom mer enn 20 års arbeid med markedsføring og teamarbeid er viktig for meg. Derfor holder jeg også mange kurs og workshops.

REELL FAGKOMPETANSE OG LANG ERFARING


Jeg legger ikke skjul på at jeg er lite begeistret for sjølutnevnte “ungdomsromseksperter” i sosiale medier og “selvlærte” designere. For at bedriften du jobber i skal nå de målene som er satt, er det nemlig viktig at du og de andre som skal jobbe med ulike planer og tiltak på veien fram mot målet har både reell fagkompetanse og solid erfaring.

Velger du meg og kollegaene mine som sparringspartnere, får du begge deler.

Journalistutdanningen min dannet et godt grunnlag for fagutdanningen jeg har i digital markedsføring. Jeg har også solide høgskolepoeng fra BI (bærekraft og strategi), og med 20 års erfaring fra markedsføring, strategi- og teamarbeid, mener jeg selv at jeg har den faglige tyngden som skal til for å hjelpe bedriften du jobber i med å utvikle seg i riktig retning.

En internasjonal sertifisering i digital markedsføring og flere spesialistsertifiseringer som må fornyes årlig, hjelper meg også med å holde meg 100 % oppdatert faglig. Noe som er en trygghet på at du også får faglig oppdaterte råd når vi jobber sammen.


FÅ GRATIS TIPS RETT I E-POSTKASSA DI:

Har du lyst til å ta bedriften din fra 😥 til 🤩?

Nyttige, enkle tips om hvordan du kan nå målene i organisasjonen din, sendt rett i innboksen din en gang i måneden.

© Tormod Sperstad