Personvernerklæring


[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

 

Ved å bruke nettsiden med informasjonskapsler påslått i nettleseren, godtar du at nettsiden lagrer informasjonskapsler som gjør det lettere for oss å gi deg relevant innhold som kan være nyttig for deg. Dersom du ønsker det, kan du enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din.

Nettsiden bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

Når du besøker tormodsperstad.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.

Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere.

Siden har også linket Google Analytics og Google Ads, slik at informasjonen som lagres kan brukes til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.

Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design og på den måten gi deg en bedre brukeropplevelse.

Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

Facebook pixel

Når du besøker dette nettstedet, og har informasjonskapsler slått på i nettleseren din, lagres det informasjon som vi kan bruke i markedsføringen vår.

Facebook-pixelen brukes for å gi deg mest mulig relevant innhold på Facebook, for eksempel ved å vise deg annonser som kan være verdifulle for deg.

Ingenting av informasjonen som lagres blir solgt eller gitt videre til noen andre parter enn det som er nevnt i personvernerklæringen.

Andre verktøy

På dette nettstedet er det ulike tredjeparts plugins (tilleggsfunksjoner) som kan registrere personverndata fra deg. Dette er verktøy som nettstedseier ikke har kontroll over, men som også er underlagt personvernforordningen. Dette gjelder følgende plugins:

  • Sumo (for deling til sosiale medier)

Utfyllende om personvernhåndtering

Tormod Sperstad jobber som digital rådgiver i DMT AS, og følger DMTs retningslinjer for håndtering av personvernopplysninger. Initiell kontakt via e-post blir lagret i et CRM-system som automatisk genererer en e-post til deg så fort vi har lagret informasjon om deg som følge av dialog per e-post.

Når du har dialog med oss via sosiale medier som f.eks. Facebook Messenger og DM på Instagram, lagrer vi ikke noe av denne informasjonen i våre egne interne system. Dette er regulert gjennom den aksepten du allerede har gitt til det sosiale mediet som du tar kontakt via.

Vi bruker MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev. Vi sender ikke ut nyhetsbrev med mindre du har aktivt gitt samtykke til å motta dette. Dersom du er en eksisterende/aktiv kunde av oss, kan du derimot få tilsendt driftsmeldinger og annen relevant informasjon på e-post.

Har du spørsmål om hva som er lagret av personverninformasjon, har du til enhver tid anledning til å be om innsyn til egne data ved å kontakte nettstedseier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]